Jens Mariën Interieur
Rolgordijnen
Rolgordijnen

Rolgordijnen,Rolgordijnen zijn de meest bekende raamdecoratie, eenvoudig en strak is van alle tijden geweest. 

Rolgordijnen zijn mooi op zich zelf maar in combinatie met inbetween of overgordijnen een praktische raambekleding. 


U bepaalt zelf hoe uw rolgordijnen de hoeveelheid licht en privacy moeten filteren, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt op & afrollen. Bij het kiezen van de stof van je rolgordijn is de functie van de stof het eerste aspect waarmee je rekening moet houden in het keuzeproces. Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen transparante, doorschijnende en verduisterende stoffen.


In-between - transparante stoffen zien eruit als een glazen gordijn. Overdag kun je van binnen perfect zien wat er buiten gebeurt, terwijl je van buiten nauwelijks kunt zien wat er binnen gebeurt. Als het buiten donker is en er binnen meer licht is, kan men van buiten naar binnen kijken.


Bent u op zoek naar volledige verduistering? Dan zijn de verduisterende stoffen de juiste keuze voor jouw interieur. Met dit type rolgordijnen wordt het echt donker. De stof laat totaal geen licht door.


Rolgordijn textiel & varianten :

In het bijzondere gamma is er ruime keuze in natuurlijke en technische textielen. In de natuurlijke stoffen collectie zijn dat o.a. Bamboe, Bamboe & Katoen en geweven grassen. De technische stoffen zijn vervaardigd uit duurzaam polyester. Zoals een geweven screen. Natuurlijke en technische doeken zijn beschikbaar als transparant, In-between, verdonkeren, verduisterend textiel. 


De ecologisch voetafdruk voor de huidige rolgordijnen zijn ontwikkeld met oog op verwerking nadien, het recyclebaar ♺ maken van screen doek. Daarvoor is er de ontwikkeling van PVC vrij polyester textiel gemaakt. 

Deze stoffen combineren design, efficiëntie en duurzaamheid. ​


Rolgordijnen zijn goed te combineren met vouwgordijnen, gordijnen, In-Between in enkele plooi gordijnen en isolerende overgordijnen. Hierbij denken wij aan verduisterende rolgordijnen in een passende combinatie. U het slaapcomfort bezorgen hoe je het wenst. Met de kleuren van gordijnstof is er voor elk interieur een passende combinatie in rolgordijnen te doen. 


Met rolgordijnen kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Hierdoor is het belangrijk het geschikte rolgordijn textiel te kiezen. 


Voor glasgevels kunnen tot drie rolgordijnen gekoppeld worden aan elkaar voor strakke look alsook tot vijf meter breedte in één geheel. Echter is de hoogte bepalend in mogelijkheden.


Rolgordijnen bediening ;

Rolgordijnen zijn standaard voorzien met ketting bediening.

Optioneel is er draadloze automatisering d.m.v. RTS handzender of draadloze wand schakelaar alsook het uitgebreide en domotica.


XL rolgordijnen zijn gemaakt van hoge kwaliteit, met ketting of automatische bediening. 

Afhankelijk van het gewicht per M² is 3M hoog op 5M breedte en

Vice versa mogelijk.

Rolgordijnen
 
 
Rolgordijnen
 
 
 

"Expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën