Jens Mariën Interieur
Dubbele plooi klasse gordijn
Hello world

Dubbele plooi gordijnen, klasse gordijnen,

Voor velen een gewenste keuze.

Dubbele plooi gordijnen laten zich rijkelijk presenteren door vrijwel alle gordijnstoffen.


Naast uw confectie met dubbele plooi gordijnen is ook uw textiel keuze sterk bepalend in uw keuze.


Een transparant gordijn zorgt voor veel lichtinval. Bij transparante dubbele plooi gordijnen kun je bij daglicht naar buiten kijken, maar voorbijgangers kijken eveneens naar binnen. Daardoor is uw privacy sterk beperkt. In de avond bij kunstlicht is dit eveneens het geval, daarom worden transparante dubbele plooi gordijnen vaak gecombineerd met dubbele plooi ‘overgordijnen’ of houten jaloezieën. 


Met uw textiel keuze bepaal je je de uitstraling die je wens bijkomend zijn de combinatie met o.a. jaloezieën zoals houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Voornamelijk de 50 mm houten jaloezieën zijn een tijdloze combinatie voor dubbele plooi & klasse gordijnen. Een nieuw trend is het geweven hout "Nature Fabrics" een trend met een groeiende populariteit “Nature” geweven houten staafjes tot een geweven geheel. Bezoek onze pagina's en laat je verbeelding en inspiratie groeien, bij vragen verneem ik dat graag. 


Klasse gordijnen als "inbetween" dubbele plooi gordijnen zorgen voor privacy en nodige lichtinval. Bij inbetween dubbele plooi gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is uw privacy niet gegarandeerd, daarom worden inbetween gordijnen best gecombineerd met dubbele plooi “overgordijnen”.


De meest effectieve gordijnen zijn overgordijnen. Op alle vlakken biedt een overgordijn de beste isolatie en werend tegen langdurige hitte en koude periodes. Een dubbele plooi gordijn is een must van al uw kamers, zij zorgt voor de nodige privacy en is beschikbaar in verduisterende, semi verduisterende en lichtdoorlatende stof en voering

Ten opzichte van de vloer zijn dubbele plooi gordijnen licht tot ruim gestuikt op de vloer of juist boven de vloer hangend een mooi en klassevol resultaat.


Ongeacht de ruimte of kamer worden uw 'dubbele plooi gordijnen' met geschikt textiel in badkamer en Poolhouse ook voorzien. 

Hiervoor verwijs ik u graag door naar onze oplossingen voor waterbestendige gordijnen.


Jens Mariën Interieur heeft een ruime collectie stoffen voor uw klasse gordijnen, er zit zeker iets voor u bij.


Optioneel voor dubbele plooi gordijnen; draadloze RTS en vast bedrade elektrische bediening met schakelaars, touch screen domotica besturingssysteem o.a. KNX.

Hello world
 
 
Dubbele plooi gordijnen
 
 
 

"Expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën