Jens Mariën Interieur
Vouwgordijnen - Stores bateaux
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen,

Vouwgordijnen of optrek stores zijn één van de meest eigentijdse methoden om uw ramen te voorzien van privacy als ook sfeer.


Ongeacht het type confectie, hedendaags strak, klassiek zonder baleinen, Italiaanse stijl.

Van transparant, Inbetween tot verduisterend is allemaal mogelijk.


U kunt kiezen voor een hedendaags vallend vouwgordijn met baleinen, of een gezellig nonchalant vouwgordijn zonder baleinen.


Voor velen een gewenste keuze.

Onze vouwgordijnen laten zich rijkelijk presenteren door vrijwel alle gordijnstoffen maar ook geweven hout 'Nature Fabrics'.

De geweven houten & grasachtige structuur heeft een ruime collectie van frisse tot warme kleurtinten. Redelijk subtiel filtert zij het licht.


Met uw textiel keuze bepaal je je de uitstraling die je wens bijkomend zijn de combinatie met o.a. jaloezieën zoals houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Voornamelijk de 50 mm houten jaloezieën zijn een tijdloze combinatie voor gordijnen, klasse overgordijnen en vouwgordijnen. Een nieuw trend is het geweven hout "Nature Fabrics" een trend met een groeiende populariteit “Nature” geweven houten staafjes tot een geweven geheel. Bezoek onze pagina's en laat je verbeelding en inspiratie groeien, bij vragen verneem ik dat graag.


Een transparant vouwgordijn zorgt voor veel lichtinval. Bij transparante vouwgordijnen kun je bij daglicht naar buiten kijken, maar voorbijgangers kijken eveneens naar binnen. Daardoor is uw privacy sterk beperkt. In de avond bij kunstlicht is dit eveneens het geval, daarom worden vouwgordijn vaak gecombineerd met dubbele plooi ‘overgordijnen’ of houten jaloezieën.


Met "inbetween" vouwgordijnen zorgt voor privacy en lichtinval. Bij inbetween vouwgordijn kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is uw privacy niet gegarandeerd, daarom worden inbetween vouwgordijnen best gecombineerd met overgordijnen” maar eveneens met satijnen voering.


Op alle vlakken biedt een vouwgordijn met voering de beste isolatie tegen langdurige hitte en koude periodes. Gevoerde vouwgordijnen zijn een must van uw kamers, zij zorgt voor de nodige privacy en is beschikbaar in verduisterende, semi verduisterende en lichtdoorlatende stof en diverse voering types. 


Ten opzichte van de vloer en venster tablet blijven vouwgordijn van de vloer af juist. .


Ongeacht de ruimte of kamer worden uw 'vouwgordijnen' met geschikt textiel in badkamer en Poolhouse ook voorzien. Hiervoor verwijs ik u graag door naar onze oplossingen voor waterbestendige gordijnen.


Jens Mariën Interieur heeft een ruime collectie stoffen, er zit zeker iets tussen voor u.


Optioneel voor vouwgordijnen; draadloze RTS en vast bedrade elektrische bediening met schakelaars, touch screen domotica besturingssysteem o.a. KNX


Hello world
 
 
Vouwgordijnen
 
 
 

"Expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën