Jens Mariën Interieur
Houten Jaloezieën
Hello world

Houten Jaloezieën,Houten Jaloezieën zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!


Houten Jaloezieën bestaan in verschillende breedte beginnende met de smalste van 25 en 35 mm brede lamellen. De meest gekende zijn 50 mm brede houten jaloezieën en bijzonder populair. Deze lamellen laten zich mooi afwerken met ladderband, al dan niet in contrast, kleur op kleur of met patroon geweven design ladderband.

De breedte van ladderband is in combinatie van de lamel breedte te verkrijgen. Voor de hedendaagse architectuur raden wij breder dan 50 mm aan.

De breedste houten jaloezieën zijn als 65 mm te verkrijgen. In de collectie is er keuze tot maximale breedte van 3.60 M breed. Vanwege deze enorme breedte adviseren wij deze houten jaloezieën niet manueel maar geautomatiseerd. Alles wordt bepaald aan uw interieur en technische mogelijkheid.  


Houten Jaloezieën zijn een goede combinatie met vouwgordijnen, gordijnen, transparant enkele plooi gordijnen en klasse overgordijnen.

Met de kleuren van gordijnstof is er voor elk interieur een passende combinatie in houten Jaloezieën te doen.Houten jaloezieën op maat blijven tijdloos en zowat geschikt voor elk interieur.

Sowieso blijven houten jaloezieën de perfecte combinatie van stijl, sfeer en vooral functionaliteit.


Door de houten lamellen te kantelen speelt u eenvoudig met licht en creëert u uw eigen sfeer!


Bediening ;

Standaard Houten jaloezieën zijn voorzien van koord bediening. Optioneel is automatisering RTS draadloos en bedraad met schakelaars en domotica mogelijk uw favoriete keuze.


Vraag gerust naar 'Houten Jaloezieën' en haar technische mogelijkheden. 

Houten jaloezieën, maatwerk
 
 
Houten jaloezieën
 
 
 

"Expertise" maakt het verschil. 

Copyright © Jens Mariën